Onderhoud auto bij Autobedrijf Leidsche Rijn in Utrecht

Onderhoud

Als lid van de BOVAG voeren wij het onderhoud uit volgens de fabrieksspecificaties. Onderhoud volgens het boekje, waarbij de onderdelen voor jouw merk en type auto centraal staan. Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige onderdelen en oliën met de hoogste specificaties. Particulier, zakelijk of lease, iedereen krijgt dezelfde service en kwaliteit. Zo ben je verzekerd dat jouw auto in topconditie verkeerd.

Het is goed te weten dat de fabrieksgarantie gewoon behouden blijft, wanneer Autobedrijf Leidsche Rijn het onderhoud aan jouw auto verricht, ongeacht het merk! Je hoeft dus niet naar de merkdealer voor het onderhoud van je nieuwe auto. Want wettelijk is vastgelegd dat de fabrieksgarantie gewoon van kracht blijft, wanneer de auto vakkundig wordt onderhouden, met gebruik van de juiste onderdelen. En dát is precies wat Autobedrijf Leidsche Rijn doet.

 

Wat kost het?
Eerst maken wij een complete diagnose met offerte, vertellen jou wat direct noodzakelijk is en wat eventueel later gedaan kan worden. Zo weet je direct wat je qua kosten kunt verwachten en indien gewenst, de kosten kunt spreiden.

Als er tussentijds eens iets mis is mag je gewoon binnenrijden: een lekke band, een kapotte uitlaat of “het lampje dat gaat branden”.
Onze receptioniste en techneuten staan 5 dagen per week voor je klaar!
Met onze moderne diagnoseapparatuur kunnen we iedere auto op storingen controleren en daarmee de eerste stap maken naar het oplossen van ongewenste problemen.

Voor Audi's en Volkswagens die bij ons in onderhoud zijn hebben wij afspraken met een officiële dealer voor alle fabrieks- en  onderdelen garantie werkzaamheden en bieden wij de mogelijkheid tot pechhulp (vraag naar de voorwaarden).

Maak hier jouw onderhoud afspraak voor de regio Utrecht.