fbpx

Vakkundige reparatie in Utrecht

Reparatie overleg vooraf: duidelijke taal

Bij een APK of een onderhoudsbeurt kan er sprake zijn van een onverwacht defect aan jouw auto. Een reparatie om het euvel te verhelpen kan op verschillende manieren plaatsvinden. Afhankelijk van het merk en type, de leeftijd en met name de reparatiekosten zelf, overleggen wij met elke klant hoe we te werk te gaan. Zo weet je dus altijd vooraf wat wij voor jou gaan betekenen.

Onderhoud, slijtage of specifieke reparatie.

Betreft het normale slijtage aan gangbare onderdelen zoals remmen, uitlaat, banden of bijvoorbeeld ruitenwissers, dan is vervanging geen enkel probleem. Toch bellen wij elke klant voordat er daadwerkelijk werkzaamheden worden uitgevoerd. Want juist wanneer er een reparatie moet gebeuren aan de auto omdat er iets specifieks kapot is, is een goed en vakkundig advies met extra uitleg wel zo prettig.

Een lekkende wielremcilinder, een defect raammechaniek, een druksensor met storing, een vervuilde brandstofpomp etc. Of moderne elektronica: niet alleen oudere auto’s hebben kans op gebreken. Met goed opgeleide vakmensen staat het Autobedrijf Leidsche Rijn-team voor jou klaar! Je kunt zo binnenrijden in Utrecht!

Online afspraak

Sterke punten

Onze klanten waarderen de persoonlijke aandacht en snelle service die wij hanteren.

  • BEHOUD VAN FABRIEKSGARANTIE
  • GOED OPGELEIDE TECNICI
  • VAKKUNDIG
  • BETROUWBAAR
  • MEEDENKEN
  • PERSOONLIJK

24/7 pechhulp


VHD Alarmcentrale: 0031(0)570783517

Autobedrijf Leidsche Rijn


Fermiweg 105
3542 CC Utrecht
Tijdens openingstijden  030 241 03 33
Mobiel:  06-13017107

Online afspraak maken


Copyright 2019 Autobedrijf Leidsche Rijn - Privacyverklaring