fbpx

Werkplaats Autobedrijf Leidsche Rijn

Autobedrijf Leidsche Rijn is jouw Bovag universeel autobedrijf, gevestigd op de Plutionumweg in Utrecht, voor alle reparaties en onderhouds werkzaamheden aan jouw auto tegen scherpe tarieven.

Voor alle voorkomende werkzaamheden aan jouw auto staat ons team van vakkundige medewerkers voor jou klaar. Wat goed is om te weten is dat wettelijk is vastgelegd dat de fabrieksgarantie gewoon van kracht blijft, wanneer de auto vakkundig wordt onderhouden, met gebruik van de juiste onderdelen.

Onze technici zijn speciaal opgeleid en volgen regelmatig bijscholingscursussen. Zij zullen dan ook niet snel voor verrassingen komen te staan. Mogelijke storingen weten zij snel en adequaat op te lossen en te verhelpen. Jouw auto staat snel weer voor jou klaar en dat scheelt tijd en geld!

Onze professionele uitrusting en het opleidingsniveau van onze technici garanderen jou vakmanschap tot in detail. Onze werkplaats is voorzien van de meest geavanceerde faciliteiten en je mag er dan ook op vertrouwen dat jouw auto bij ons in goede handen is. Als een van de weinige niet dealer bedrijven hebben wij de beschikking over een online verbinding met de fabriek in Duitsland. Hiermee kunnen wij online flashen, sleutels en regelapparaten inleren, digitaal service boekje bijwerken, enz. Wij zijn Audi en Volkswagen specialist en hebben hiervoor uitgebreide opleidingen gevolgd, tevens hebben wij ook afspraken met een officiële dealer voor alle fabrieks, en onderdelen garantie werkzaamheden. Voor alle auto’s die bij ons in onderhoud zijn bieden wij de mogelijkheid tot pechhulp (vraag naar de voorwaarden).

Onze technici beschikken over de juiste papieren en opleidingen o.a.:

Master Technician Audi / Diagnose specialist Audi / 1e Autotechnicus / Apk Keurmeester / STEK auto airco / SCM (inbouw alarm systemen)

Online afspraak

Plan nu jouw afspraak in en ontvang een gratis sleutelhanger.

Afspraak maken

Sterke punten

Onze klanten waarderen de persoonlijke aandacht en snelle service die wij hanteren.

  • BEHOUD VAN FABRIEKSGARANTIE
  • GOED OPGELEIDE TECNICI
  • VAKKUNDIG
  • BETROUWBAAR
  • MEEDENKEN
  • PERSOONLIJK

24/7 pechhulp


VHD Alarmcentrale: 0031(0)570783517

Autobedrijf Leidsche Rijn


Fermiweg 105
3542 CC Utrecht
Tijdens openingstijden  030 241 03 33
Mobiel:  06-13017107

Online afspraak maken


Copyright 2019 Autobedrijf Leidsche Rijn - Privacyverklaring