Werkplaats

Autobedrijf Leidsche Rijn is een allround autobedrijf met een professioneel ingerichte werkplaats. Hiermee kunnen we iedereen van dienst zijn, ongeacht het merk van je auto of bedrijfswagen. Bij ons kun je terecht voor alle voorkomende werkzaamheden aan je auto. Wat ook goed is om te weten is dat het wettelijk is vastgelegd dat de fabrieksgarantie gewoon van kracht blijft, wanneer de auto vakkundig wordt onderhouden, met gebruik van de juiste onderdelen. 

Onze technici zijn speciaal opgeleid en volgen regelmatig bijscholingscursussen. Zij zullen dan ook niet snel voor verrassingen komen te staan. Mogelijke storingen weten zij snel en adequaat op te lossen en te verhelpen. 

De professionele uitrusting in onze werkplaats en het opleidingsniveau van onze technici garanderen vakmanschap tot in detail. Onze werkplaats is voorzien van de meest geavanceerde faciliteiten en je mag er dan ook op vertrouwen dat jouw auto bij ons in goede handen is.

Als één van de weinige niet dealer bedrijven hebben wij de beschikking over een online verbinding met de fabriek in Duitsland. Hiermee kunnen wij online flashen, sleutels en regelapparaten inleren, digitaal service boekje bijwerken, enz.

 

Specialisme

Wij zijn gespecialiseerd in Volkswagen, Audi, Seat en Skoda, de zogenoemde VAG-groep, en hebben hiervoor alle opleidingen gevolgd. Tevens hebben wij afspraken met een officiële dealer voor alle fabrieks en onderdelen garantie werkzaamheden. De VAG groep is één van ’s werelds grootste autofabrikanten en produceert onder andere merken als Volkswagen, Audi, Seat en Skoda. Voor alle auto’s die bij ons in onderhoud zijn bieden wij de mogelijkheid tot pechhulp.

Natuurlijk ben je met ieder ander merk ook van harte welkom! Ongeacht het automerk kun je bij ons terecht voor al het vakkundig onderhoud. 

 

Onze technici beschikken o.a. over de volgende diploma's:

Master Technician Audi / Diagnose specialist Audi / 1e Autotechnicus / Apk Keurmeester / STEK auto airco / SCM (inbouw alarm systemen)

Werkplaats