ONLINE AFSPRAAK

Plan nu uw afspraak in en ontvang een gratis sleutelhanger.

MAAK AFSPRAAK

DIENST OVERZICHT

Onderhoud Autobedrijf Leidsche Rijn Utrecht

Als lid van de BOVAG hebben wij de beschikking over fabriek specificaties, zodat uw auto volgens fabrieksnormen gerepareerd word en de juiste onderhoud krijgt. Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige onderdelen en oliën met de hoogste specificaties. Particulier, zakelijk, of lease iedereen krijgt dezelfde service en kwaliteit. Zo bent u verzekerd dat uw auto in top conditie verkeerd.

Het is dan goed te weten dat de fabrieksgarantie gewoon behouden blijft, wanneer Autobedrijf Leidsche Rijn het onderhoud aan uw auto verricht, ongeacht het merk! U hoeft dus NIET naar een dure merkdealer. Want wettelijk is vastgelegd dat de fabrieksgarantie gewoon van kracht blijft, wanneer de auto vakkundig wordt onderhouden, met gebruik van de juiste onderdelen. En dát is precies wat Autobedrijf Leidsche Rijn doet.

Eerst maken wij een complete diagnose met offerte, vertellen uw wat direct noodzakelijk is, en wat eventueel later gedaan kan worden. Zo weet u direct wat u qua kosten kan verwachten en indien gewenst de kosten spreiden.

Als er tussentijds eens iets mis is, kunt u altijd gewoon binnenrijden: een lekke band, een kapotte uitlaat of “het lampje dat gaat branden”. Onze receptioniste en techneuten staan 5 dagen per week voor u klaar! Met ons geavanceerde uitleesapparatuur kunnen we elke auto op storingen controleren en daarmee de eerste stap maken naar het oplossen van ongewenste problemen.

Voor Audi’s en Volkswagens die bij ons in onderhoud zijn hebben wij afspraken met een officiële dealer voor alle fabrieks, en onderdelen garantie werkzaamheden, en bieden wij de mogelijkheid tot pechhulp (vraag naar de voorwaarden).

Maak hier uw onderhoud afspraak voor de regio Utrecht.

STERKE PUNTEN

Onze klanten waarderen de persoonlijke aandacht en snelle service die wij hanteren.

 • BEHOUD VAN FABRIEKSGARANTIE
 • GOED OPGELEIDE TECNICI
 • VAKKUNDIG
 • BETROUWBAAR
 • MEEDENKEN
 • PERSOONLIJK

MEEST GESTELDE VRAGEN

 • Ook voor auto’s met fabrieksgarantie?

  Jazeker! Autofabrikanten zijn tegenwoordig verplicht om technische informatie en diagnose apparatuur vrij te geven. Dankzij deze verandering in wetgeving bepaalt u voortaan zelf door welk autobedrijf u het onderhoud aan uw auto laat uitvoeren wanneer deze nog fabrieksgarantie heeft. Wij werken uitsluitend volgens de fabrieksvoorschriften. Dit betekent dat uw auto bij ons op de correcte manier wordt onderhouden, zodat de fabrieksgarantie behouden blijft.

 • Fabrieks- en mobiliteitsgarantie.

  Onze goed opgeleide monteurs werken met top kwaliteit onderdelen. Deze hoogwaardige ‘OEM parts’ (Original Equipment Manufacturer) voldoen aan precies dezelfde eisen als de originele onderdelen. Daardoor kunnen wij uw auto onderhouden met behoud van fabrieks- en mobiliteitsgarantie. Dat geldt ook voor jonge auto’s die bij de dealer zijn gekocht. Ongeacht welk merk auto u rijdt.

 • Kleine- of grote beurt.

  De traditionele kleine- of grote beurt geldt eigenlijk alleen nog maar voor oudere auto’s. De onderhoudsintervallen zijn tegenwoordig veel langer.  Moderne auto’s hebben specifiek fabrieksonderhoud nodig. Deze service beurten zijn afhankelijk van het aantal gereden kilometers, de leeftijd van de auto en de rijstijl. Wij hebben alle benodigde kennis in huis om uw auto volgens de fabrieksvoorschriften te onderhouden.

© 2007-2018: Autobedrijf Leidsche Rijn