Over ons

Wie zijn wij? 

Autobedrijf Leidsche Rijn is sinds 2007 jouw adres voor je mobiliteit. Onze passie voor auto's vloeit voort vanuit de hobby van brommers en motoren én de wil om de veiligheid van jou als klant te waarborgen. Eigenaar Marc: "als kind zijn we op de terugweg van wintersport met onze auto in de slip geraakt. Door een garage ter plaatse werd ons verteld dat we wel verder kon rijden en vanwege onze onkunde hebben we dit gedaan. Het voelde echter niet goed. In Duitsland zijn we wederom gestopt bij een garage en die vertelde ons dat we echt niet verder konden rijden, er waren problemen met het stuurhuis en het was niet verantwoord om hier verder mee te rijden. Dit was een ervaring die me altijd is bijgebleven en in combinatie met mijn interesse in de techniek van auto's en motoren was het voor mij duidelijk dat ik een autobedrijf wilde starten om zo voor een veilige mobiliteit van mijn klanten te kunnen zorgen. Het zorgen voor de veiligheid van de klanten, oprechte interesse in de klant en de auto zien als een verlengstuk van de klant, dat is waar we met Autobedrijf Leidsche Rijn voor staan. De drive halen we uit de tevredenheid van onze klanten". 

 

Historie

Autobedrijf Leidsche Rijn is opgestart in 2007 aan de Krommewetering in Utrecht. De eerste uitbreiding kwam na een aantal jaren, de verhuizing naar de Proostwetering waar we ook al gauw uit ons jasje groeiden en het aangrenzende pand erbij trokken. Sinds 2018 zijn we gevestigd op de huidige locatie aan de Fermiweg 105 waar we ook een mooie showroom hebben voor onze occasions. Want ook voor het vinden van een mooie occasion ben je bij ons aan het juiste adres. 

 

Specialisme

Wij zijn gespecialiseerd in Volkswagen, Audi, Seat en Skoda, de zogenoemde VAG-groep, en hebben hiervoor alle opleidingen gevolgd. Tevens hebben wij afspraken met een officiële dealer voor alle fabrieks en onderdelen garantie werkzaamheden. De VAG groep is één van ’s werelds grootste autofabrikanten en produceert onder andere merken als Volkswagen, Audi, Seat en Skoda. Voor alle auto’s die bij ons in onderhoud zijn bieden wij de mogelijkheid tot pechhulp.

 

Natuurlijk ben je met ieder ander merk ook van harte welkom! Ongeacht het automerk kun je bij ons terecht voor al het vakkundig onderhoud. 

 

BOVAG 

Wij zijn ook erkend BOVAG-bedrijf. Hierdoor ben je verzekerd van uitstekende service. Wij zorgen dat je zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen.

Over ons