Marc en Pascal - eigenaren Autobedrijf Leidsche Rijn in Utrecht

Ons verhaal

Wat ooit begon als hobby om aan brommers te sleutelen, groeide uit tot een winstgevend bedrijf met een gedreven team dat de veiligheid van zijn klanten te allen tijde voorop stelt. 

Oprichter Marc vertelt wat hem zo gedreven maakt om deze visie uit te dragen:

“Ik weet nog als de dag van gisteren dat ik als kleine jongen, samen met mijn moeder en twee zussen, op de terugweg was van de wintersportvakantie toen onze auto in de slip raakte. Mijn moeder verloor de controle over het stuur waardoor de auto een bergwand schampte en richting de afgrond schoot. We waren in shock. Hoe kon dit gebeuren?!

We kwamen terecht bij een lokale garage in Zwitserland waar tegen ons gezegd werd: “U kunt rustig verder rijden mevrouw, er is niets aan de hand”. We besloten erop te vertrouwen en verder te rijden. Maar halverwege Duitsland voelde het toch niet goed. Dus zijn we opnieuw gestopt bij een andere garage en daar zeiden ze het tegenovergestelde; het was ‘absoluut onverantwoordelijk’ om verder te rijden. De stuurinrichting bleek dusdanig beschadigd, dat deze elk moment had kunnen afbreken. Helemaal niet veilig dus!”

Deze gebeurtenis had zo’n impact op de 12-jarige Marc gemaakt, dat hij toen al onbewust het besluit had genomen om zijn levenswerk te maken van het creëren van veiligheid voor zijn familie en dierbaren. Hij wist vanaf dat moment wel ‘ik wordt automonteur!’.

Inmiddels heeft Marc van dit besluit zijn dagelijkse realiteit gemaakt. “Met de juiste vakmensen om me heen, die ook optimistisch zijn en hard werken aan een gezond bedrijf,  kan ik nu met trots zeggen dat ik werkelijk mijn droom(doelen) aan het realiseren ben!”.

Hoe ziet dit er in de dagelijkse praktijk uit? 

Een veilige auto is voor ons een vanzelfsprekendheid. Jij hebt ons vast wel eens horen zeggen: “Wij zien jouw voertuig als een verlengstuk van jezelf.”. We nemen jouw veiligheid dan ook zeer serieus en halen de grootste voldoening uit de tevredenheid van onze klanten.

Veiligheid betekent voor ons ook:

✔️ Eerlijkheid & transparantie - zodat je niet voor verrassingen komt te staan. 

✔️ Betrouwbaarheid - we doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen.

✔️ Betrokkenheid - door persoonlijk contact en oprechte interesse voor al onze klanten.

✔️ Professionaliteit & kwaliteit - service door secuur alle werkzaamheden uit te voeren.

Autobedrijf Leidsche Rijn is groot geworden door klein te blijven. We zijn een betrouwbare partner, gedreven om voor het hoogst haalbare te gaan in veiligheid en totaalmobiliteit. 

“We geven gewoon oprecht om onze klanten en willen graag dat iedereen door onze service buitengewoon tevreden is!”, aldus Marc.