Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

Meinte uit Amsterdam op 22-01-2022

Vakwerk en plezierig in het contact

Ik kon al zo'n 10 jaar bij Marc en Pascal in Utrecht. Ze leveren altijd vakwerk en leggen goed uit welk onderhoud de auto wel en niet nodig heeft. De communicatie is eveneens prettig. De bij hun gekochte auto houdt het ook prima.

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Anand uit Utrecht op 22-01-2022

Probleem werd goed opgelost

Na een keuring en beurt bleek waterpomp te lekken. Die was vervangen. Maar toen ik volgende ochtend weg reed ging hij piepen en koelvloeistof lampje knipperen. Gebeld hierover en toen is dezelfde dag een monteur langs gekomen bij mij thuis om de koelvloeistof bij te vullen. Dus goed opgelost!

Gemiddeld
8
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

Luca uit Utrecht op 22-01-2022

Altijd erg goed, deskundig, vriendelijk en vooral snel geholpen

Door mijn uiterst positieve ervaring is dit nu mijn vaste garage waar ik heen ga.

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Floris uit Utrecht op 11-01-2022

Goed geholpen

Makkelijk online inplannen Meedenken vanuit garage Vooraf belletje over reparaties en vervanging onderdelen Fijn contact

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
8

Michel uit De Meern op 10-01-2022

keurig en snel

Keurig en snel geholpen. Auto kan er weer even tegenaan!

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
8

Johannes uit Wols op 09-01-2022

uitstekende service voor een redelijke prijs

zeer plezierige en hulpvaardige receptie. Uitstekende onderhouds- en reparatieadviezen. Uitstekende service.

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
8

Johan uit Utrecht op 08-01-2022

heel goed

Van af het brengen tot en met het ophalen duidelijke afspraken met tussendoor indien nodig nadere informatie en overleg over hoe en wat. Heb de indruk op grond van het overleg en de toelichting dat er sprake is van deskundigheid. Gezien mijn eigen ondeskundigheid is dat natuurlijk altijd beperkt tot hetgeen mijn indruk is.

Gemiddeld
9
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Peter uit Utrecht op 30-12-2021

fijne service

fijne mensen en goede service

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Leon uit De Meern op 11-09-2021

Prima garage met vriendelijke mensen!

Betrouwbaar en altijd prijsopgave vooraf!

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
8

Rob Louwaars uit Utrecht op 09-09-2021

Altyd Top

Ik heb alleen maar goede ervaringen met deze garage en het personeel en kom hier dan ook al jaren. Ontvangen je altyd met een lach, nemen de tyd en doen wat gebeuren moet en laten je weten of er iets aan zit te komen en natuurlijk wel verantwoord is dat dit even kan wachten! Is dat niet zo, dan laten ze het je direct weten en vragen toestemming het ook direct te maken.

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

JS uit Vleuten op 29-08-2021

Een eerlijke betrouwbare garage

Komen hier al jaren en weten dat we echt op ze kunnen bouwen. Goede service, eerlijk advies. Heel fijn.

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

René uit Utrecht op 16-02-2021

Snel en goed geholpen!

ALR was heel flexibel met het inplannen van de afspraak. Ik ben keurig ontvangen en prima geholpen. Een fijne garage!

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
8

Monique uit Uden op 22-01-2021

Aanrader!!

Wij hebben een VW Touran gekocht bij Mark en Pascale. Na een tijdje waren er wat problemen met de auto maar alles werd meteen keurig onder garantie opgelost. Eerlijk, klantvriendelijk en komen afspraken netjes na. Goede service en garantie! Wij moeten en best ver voor rijden maar hebben het er graag voor over.

Gemiddeld
9
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Mandy van den Akker uit UTRECHT op 16-12-2020

Superservice!

Kom inmiddels standaard voor de APK en reparaties bij ALR. Een vriendelijke, persoonlijke benadering en net dat beetje extra service, maakt een noodzakelijk bezoek aan de garage net iets minder vervelend. Ook fijn om te kunnen werken terwijl je wacht. En mocht het toch iets langer gaan duren dan verwacht, de leenfiets fietst fantastisch!

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Dennis uit Utrecht op 12-11-2020

professionals

Zeer professional bedrijf die weet wat de klant verwacht, prijs kwaliteit verhouding is perfect. Professionele mensen en zeer vriendelijk

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Niek uit Utrecht op 29-10-2020

Uitstekende service met een vertrouwd gevoel.

Top service met bekwaamd personeel. Daarbij een vertrouwd gevoel voor de reparaties uitgevoerd aan mijn auto.

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Marco uit Utrecht op 14-09-2020

Nette ontvangst, vlotte afhandeling (APK keuring), nette prijs

Nette ontvangst, vlotte afhandeling (APK keuring), nette prijs.

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
9

Tobias uit Nieuwegein op 27-08-2020

Wederom een goede ervaring.

Sinds de garantie weg is gevallen van de KIA ga ik niet meer naar de dealer maar naar ALR. Prijs-kwaliteitverhouding is vele malen beter dan bij een dealer. Toch altijd het gevoel bij de merkdealer dat ze je op kosten willen jagen. Hier absoluut niet. Goede garage waar deskundig personeel rondloopt en waar ik tot nu toe altijd goed geholpen ben.

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Ralph uit Utrecht op 10-07-2020

topservice

Goede communicatie, heel vriendelijk en niet duur. Ik kom zeker terug!

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
8

Frank uit Utrecht op 19-06-2020

Zeer prettig in de communicatie en uitstekende service!

Al weer enige tijd klant bij deze garage. Bellen altijd even vooraf voor goedkeuring van de reparaties en kosten. Ook bij acute problemen met de auto dezelfde dag nog geholpen. Ooit door een vriend aanbevolen en zeker geen spijt van!

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
8

D.S uit Utrecht op 02-05-2020

Kwaliteit, vriendelijkheid en zeer goede prijzen

Kwaliteit, vriendelijkheid en zeer goede prijzen Zeer ervaren car specialist, eerlijk vriendelijken de prijzen zijn zeer vriendelijk.

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

J.Z. uit Utrecht op 02-01-2020

Topservice

Keurig gehaald en gebracht naar het werk in de buurt. Reparatie onderdelen binnen 24 u in huis! Echt topservice

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10

SH Jongstra op 07-10-2019

Reden bezoek: Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
0

Monique Lunenborg uit Uden op 01-10-2019

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
9

Fred Barendse uit Vleuten op 09-05-2019

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
0